全球正式啟動 | 第八届國際聲樂公開賽(馬來西亞)

Xu Peidong 徐沛東
2019年10月30日
徐沛東擔任第八屆國際聲樂公開賽(馬來西亞)評委
2019年12月6日

香港國際音樂家協會以及馬來西亞國際藝術學院主辦的第八屆國際聲樂公開賽如約而至!我們誠邀有夢想的你一起出發,在聲樂的世界暢遊,遇見更強的自己!

Aims of the competiton 活動宗旨

To prompt the development of vocal art with a  professional and artistic standard; To discover a new generation of future talented vocalists; To offer opportunities to come onto world stage;  To provide a platform for professional vocalists to share  their experience and skills of singing and performing.

促進聲樂藝術事業的發展和演唱水準的提高;發掘新一代才華橫溢的未來歌唱家;提供一個進入世界舞臺的機會;為世界各國從事聲樂藝術事業者提供一個交流和共同發展的平臺。

Acticities 活動內容

International Vocal Competition
國際聲樂比賽

Masterclasses
大師公開課

Lectures
專題講座

Concert
音樂會

Final total Cash MYR 45000.00
決賽總獎金 MYR 45000.00

RMB 78000.00)

Date and place 比賽時間及地點

The final date: 7-11 February 2020
總決賽日期:2020年2月7日-11日

Kuala Lumpur, Malaysia
馬來西亞·吉隆坡